Onze aanpak

Quercus Energy Technicians biedt compacte maatwerktrajecten om jou op te leiden. Hierdoor zijn we in staat om voor elke opleidingsvraag een passende oplossing te bieden.

Onze oplossingen

Doordat we met diverse opdrachtgevers binnen de energietransitie samenwerken, zijn we de link tussen de student en het werkleerbedrijf. We zorgen ervoor dat studenten klaar zijn voor de arbeidsmarkt. Volg je bij ons een opleiding? Dan is een werkplek bij gerenommeerde bedrijven binnen de energietransitie vaker de regel dan de uitzondering.

Onze kernwaarden

WIJSHEID
VERTROUWEN
ENERGIEK
CONTINUÏTEIT

Wij investeren in jouw toekomst

Quercus Energy Technicians levert een actieve bijdrage in het opleiden van dé Energy Technician van de toekomst. Opleiden zodat iedereen actief in de energietransitie veilig en vakbekwaam aan het werk is.

Quercus Energy Technicians is haar opleidingsactiviteiten gestart onder de vlag van Quercus Technical Services. Na een progressieve ontwikkeling staat Quercus Energy Technicians B.V. sinds 1 april 2018 als zelfstandig bedrijf in de markt. Hierdoor is de noodzakelijke focus op de energietransitie mogelijk.

Dankzij onze compacte maatwerktrajecten zijn we in staat om voor elke opleidingsvraag een passende oplossing te bieden.

Quercus Energy Technicians is de ‘go-to’ opleider in de energietechniek en is actief in de sectoren Elektra en Infratechniek.

Onze oplossingen

Quercus Energy Technicians biedt compacte maatwerktrajecten. Hierdoor zijn we in staat om voor elke opleidingsvraag een passende oplossing te bieden.

  • "Ik krijg energie van het regelen van de opleiding en de het begeleiden van de cursisten. De cursisten blij maken met de opleiding is waar ik het voor doe."
    Lisette Medewerker Opleidingen
  • "De trajecten waarin we statushouders opleiden en we ze daarmee een mooie toekomst meegeven vind ik enorm dankbaar werk. Mooi om bij te dragen aan deze ontwikkeling."
    Judith Manager Opleidingen
  • "Het is een geweldige uitdaging om de vakmannen van de toekomst op te leiden. Daarom ga ik met enthousiasme aan de slag om ze de theoretische en praktische vaardigheden bij te brengen."
    Docent QET