Hi Natasja! Jij bent in mei bij ons begonnen als coördinator opleidingen. Vertel, wat doe je zoal?
“Ik plan de opleidingen in, begeleid de groepen, stel offertes op… Voorheen was ik als managementassistente verantwoordelijk voor onder andere de planningen, financiën en sales. Ik heb dus best brede ervaring opgedaan, maar natuurlijk valt er nog heel veel te leren!”

Voor welke zaken kunnen mensen bij jou terecht?
“Voor alles wat opleidingen betreft. Ik werk altijd op kantoor, boven bij Quercus, dus iedereen weet me snel te vinden.”

Wat sprak je aan bij ons?
“De diversiteit van de functie. Ik vind het leuk dat ik mensen kan begeleiden en dat ze aan het einde van de rit met een diploma én supertrots weggaan. Ook de verschillen in niveau en achtergrond vind ik interessant. En de nauwe samenwerking met Technical Valley is heel fijn, ik schakel veel met recruitment consultants. Er is een laagdrempelige sfeer.”

Wat wil je bereiken in jouw rol?
“In eerste instantie wil ik alles onder de knie krijgen. Daarna hoop ik dat we bij Quercus mooie stappen kunnen gaan zetten in bijvoorbeeld het uitbreiden van de opleidingen.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?
“Ik ben graag lekker sportief bezig; wandelen, fietsen en tennissen. Ik ga ook graag naar de sneeuw, zeilen, schilderen, met vrienden en met de camper op pad.”

“Wat is je grootste passie?”
“Mijn gezin.”

Wat is jouw levensmotto of lijfspreuk?
“Beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, dan spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan.”