BEN JIJ KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

 

Bekijk dan onze opleidingen en certificeringen!

 

OPLEIDINGEN & CERTIFICERINGEN

We bieden mbo-opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Dit doen wij in samenwerking met erkende ROC’s. We zijn een STIPEL erkende opleider voor BEI-BLS, BEI-BHS en VIAG. We verzorgen de praktijklessen in onze eigen BLEI erkende praktijkwerkplaats. De theorielessen worden op verschillende locaties verzorgd, waarbij ook de klantlocatie een optie is. Wij verzorgen NEN opleidingen die op ieder gewenst certificaat zijn afgestemd. Ook regelen wij dat er na afloop van de opleiding een certificeringsexamen gedaan wordt.

ONZE AANPAK

Jouw ontwikkeling staat centraal in onze opleidingen. Hoe meer kennis jij vergaart, hoe zelfstandiger je wordt en hoe meer je jouw kracht binnen de wereld van de energietransitie kunt inzetten. Wij zorgen voor een goede basis, zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien in je vakgebied. Uiteindelijk kun jij met jouw kennis en ervaring anderen meenemen in de wereld van de energietransitie. Zo blijven we samen groeien!

Je kunt het vergelijken met de groei van een boom. Eerst heeft de boom veel zon en water nodig om te groeien. Na een tijdje is de boom zo groot dat deze voor de verspreiding van nieuwe bomen zorgt. Zo is de cirkel rond!

OPLEIDINGEN

Samen met onze opdrachtgevers in de energiebranche leiden wij mensen op. Onze mbo-opleidingen zijn op maat gemaakt en afgestemd op de praktijk. Heb je de opleiding afgerond? Dan kun je direct aan de slag binnen de energietransitie. Je hebt alle functiespecifieke kennis en certificeringen op zak.

 

  • Monteur Laagspanningsdistributie
  • (Eerste) monteur Laagspanningsdistributie
  • Monteur Middenspanningsdistributi
  • Monteur Gas-, Water-en Warmtedistributie
  • (Eerste) Monteur Elektrotechnische Installaties
  • Hbo deelcertificaten/ programma’s

CERTIFICERINGEN

Als medewerker binnen de energiesector is het noodzakelijk dat je de juiste certificaten op zak hebt. Wij bieden de mogelijkheid om de juiste certificeringen snel en professioneel te behalen. Bekijk ons opleidingsportaal voor ons volledige aanbod. Op zoek naar een certificaat dat hier niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op. We vinden altijd de juiste mogelijkheid om jou goed op te leiden!

 

Voorbeelden van certificeringen:

• BEI-BLS, veiligheidsinstructies laagspanning

• VIAG, veiligheidsinstructies aardgas